Què és el servei?

El servei d’orientació laboral acompanya i assessora individualment les persones que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral, donant-los eines i estratègies per redefinir el seu projecte professional. L’objectiu del servei és millorar les capacitats professionals i afavorir l’accés al mercat laboral de les persones usuàries.

 

Què ofereix?

  • Itineraris personalitzats d’inserció: A través d’entrevistes individuals realitzades per personal tècnic especialitzat en l’àmbit de la inserció i l’orientació, es treballa l’itinerari d’inserció laboral i es posen en pràctica les eines de recerca de feina que faciliten l’accés al mercat de treball. Complementàriament es realitzen accions grupals per tal d’adquirir les competències bàsiques necessàries per poder afrontar el procés de cerca de feina.
  • Programa UBICAT (enllaç amb la dispositiva del Programa Ubica’t): servei complementari d’orientació.

 

A qui s’adreça?

A totes les persones en edat de treballar que busqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral actual.

 

Com s’hi pot accedir?

Per accedir-hi heu d’estar donats d’alta al Servei Local d’Ocupació (si encara no hi esteu inscrits ho podeu fer a través d’aquest enllaç). Un cop inscrits al Servei, heu de demanar cita prèvia per fer l’orientació trucant al 93 480 48 00.

Recursos en línia

On

Centre de Promoció Econòmica
Carrer de Can Padroseta, s/n (sota Can Ginestar)

Contacte

ofertesfeina@santjust.cat
93 480 48 00

Horaris

Dimarts i dimecres de 10 a 13 h. - Atenció presencial
Dijous i divendres de 10 a 13 h. - Atenció virtual
L’atenció sempre serà amb cita prèvia.

Anar a…