Què és el servei?

El Servei Local d’Ocupació situat al Centre de Promoció Econòmica és un servei públic i gratuït que l’Ajuntament ofereix a les persones empadronades al municipi que busquen feina o que volen canviar la seva situació professional.

 

Què ofereix?

A les persones que busqueu feina el servei us ofereix assessorament i acompanyament en el procés de recerca de feina i posa a la vostra disposició un seguit d’accions destinades a assolir aquest objectiu: inscripció a la borsa de treball, orientació laboral, intermediació laboral, accions de formació, derivació al Servei de mobilitat internacional i jornades de captació de talent amb empreses del territori.

A les empreses que busquen personal el servei ofereix intermediació laboral entre l’oferta i la demanda, detecció i definició de perfils professionals i preselecció de les candidatures més adequades.

 

A qui s’adreça?

A totes les persones en edat de treballar que busqueu feina o voleu millorar la vostra situació laboral actual i a les empreses que necessiten cobrir un lloc de treball.

 

Com s’hi pot accedir?

Persones: per accedir a aquests recursos heu d’estar donats d’alta al Servei Local d’Ocupació. Podeu demanar cita presencialment, en línia o per telèfon al 93 480 48 00.

Empreses: les empreses que busquen personal han de contactar amb el servei de borsa per telèfon o presencialment al Servei Local d’Ocupació del Centre de Promoció Econòmica.

 

Altres

El servei està integrat a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona (plataforma XALOC).

On

Centre de Promoció Econòmica
Carrer de Can Padroseta, s/n (sota Can Ginestar)

Contacte

ofertesfeina@santjust.cat
93 480 48 00

Horaris

De dilluns a divendres de 10 a 14 h.

*L’atenció sempre serà amb cita prèvia.

Anar a…