Com buscar feina?

Trobar feina no és fàcil: cal dedicar temps, esforç i ganes. Però no estàs sol en aquest procés, el Servei de Promoció Econòmica t’ofereix diferents recursos i serveis.

Actualment ja no n’hi ha prou amb “ser bo”. A més, cal saber vendre’s i presentar-se de la forma més atractiva possible a les empreses. Vols conèixer les noves tendències per potenciar la teva marca personal? Vols fer destacar la teva candidatura de la resta? Vols planificar amb l’ajuda d’un expert les accions necessàries per a la teva inserció laboral? Demana cita prèvia amb el Servei d’Orientació i consulta els pròxims tallers de formació.

 

Eines de recerca de feina

Les eines bàsiques per trobar feina i presentar-te a les empreses són: el currículum i la carta de presentació.

 

El procés de selecció

El procés de selecció és un procés complex, que té per objectiu escollir el candidat o candidata més idoni per cobrir una vacant. S’inicia en el moment que una empresa detecta una necessitat de personal i finalitza amb la incorporació en plantilla d’una de les persones sol·licitants.

En aquest enllaç trobaràs un joc interactiu que et permetrà conèixer quines són les fases, les eines que s’utilitzen i les competències que  s’hi posen en joc en un procés de selecció.

Les tècniques de selecció

Les tècniques utilitzades en la selecció s’escullen en funció de les aptituds i actituds que són necessàries mesurar o observar en les persones candidates, i que són imprescindibles per ocupar de manera òptima el lloc de treball. Així es pretén predir la conducta futura del candidat a l’empresa i el seu grau d’adaptació.

Podríem classificar-les en tres grups:

Les proves professionals / dinàmica de grup / les proves psicotècniques

Si en vols saber més sobre els tipus de selecció, en què consisteixen, com afrontar els diferents tipus entrevistes de feina, etc. Sol·licita cita prèvia amb el Servei d’Orientació Laboral

On

Centre de Promoció Econòmica
Carrer de Can Padroseta, s/n (sota Can Ginestar)

Contacte

ofertesfeina@santjust.cat
93 480 48 00

Horaris

Dimarts i dimecres de 10 a 13 h. - Atenció presencial
Dijous i divendres de 10 a 13 h. - Atenció virtual
L’atenció sempre serà amb cita prèvia.