Busques feina?

XALOCEl Servei Local d’Ocupació de Sant Just Desvern gestiona ofertes de treball d’empreses que cerquen personal a les quals poden accedir les persones inscrites a la borsa de treball. Per això, si esteu buscant feina podreu consultar en aquesta pàgina web aquestes ofertes de treball. I també podreu presentar la vostra candidatura en línia (recordeu però, que és necessari estar inscrit en un Servei Local d’Ocupació adscrit a la XALOC -Xarxa Local d’Ocupació-, i si no és el vostre cas, contacteu al 93 480 48 00 per demanar cita prèvia per a la inscripció a la plataforma XALOC).

Consultar darreres ofertes de treball

SI VOLEU FER LA INSCRIPCIÓ AL SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) COM A DEMANDANT D’OCUPACIÓ HEU DE TRUCAR al 900 800 046. De 8 a 14h de dilluns a divendres

Busques feina en administracions públiques?

CIDOA través del Cercador d’Informació i Documentació Oficial (CIDO) podreu consultar les convocatòries públiques per treballar a les diferents administracions públiques (Generalitat de Catalunya, Diputacions, Consells Comarcals, Ajuntaments, universitats, Consorcis…).

Consultar processos de selecció d’administracions públiques

Plans d’ocupació

Els Plans d’ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones en situació d’atur i que majoritàriament tenen dificultats per trobar feina en el mercat laboral ordinari,  per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de diferents Administracions Públiques, promou aquesta contractació amb l’objectiu que les persones participants pugueu millorar la vostra situació econòmica i la vostra  ocupabilitat, tot assolint una experiència professional i una millora en les competències personals, tècniques i transversals. Alguns Plans d’ocupació inclouen mòduls de formació transversal o bé relacionats amb el lloc de treball.

La selecció es realitza a través de l’Oficina del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i/o a través de la borsa de treball del Servei de Promoció Econòmica. I és un requisit obligatori per a les persones que vulgueu participar en la selecció de plans d’ocupació, no haver participat en els últims dos anys en un pla d’ocupació.

On

Centre de Promoció Econòmica
Carrer de Can Padroseta, s/n (sota Can Ginestar)

Contacte

ofertesfeina@santjust.cat
93 480 48 00

Horaris

Dimarts i dimecres de 10 a 13 h. - Atenció presencial
Dijous i divendres de 10 a 13 h. - Atenció virtual
L’atenció sempre serà amb cita prèvia.