Descripció del programa

“UBICAT” és un programa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació de la Generalitat.

L’objectiu del Programa UBICAT és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades,  prioritàriament  en situació d’atur de llarga durada,  inactives o persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral.

 

Què s’ofereix?

Les persones participants del programa disposareu d’un itinerari personalitzat d’activitats individuals i col·lectives d’orientació, i acompanyament tècnic envers la integració sociolaboral.

Aquest programa s’executa per mitjà del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 

Com s’hi pot accedir?

Per accedir-hi cal estar donat d’alta al Servei Local d’Ocupació. Si encara no ho esteu, podeu demanar cita d’alta presencialment, o en línia en aquest enllaç.

Us podeu inscriure als tallers a través dels diferents enllaços que trobareu en la següent secció. També presencialment o per telèfon al 93 480 48 00.

On

Centre de Promoció Econòmica
Carrer de Can Padroseta, s/n (sota Can Ginestar)

Contacte

ofertesfeina@santjust.cat
93 480 48 00

Horaris

Dimarts i dimecres de 10 a 13 h. - Atenció presencial
Dijous i divendres de 10 a 13 h. - Atenció virtual
L’atenció sempre serà amb cita prèvia.