Trobada-esmorzar empresaria - 7 de març

L'Ajuntament de Sant Just té la voluntat d’analitzar i aplicar –amb el compromís de les empreses- diferents mesures i accions que contribueixin a millorar l’activitat econòmica de la zona industrial del Polígon Sud-Oest. En aquest sentit i treballant pel futur, convoquem una trobada-esmorzar empresarial pel matí del dia 7 de març, a les 9 hores (prevista la durada fins a les 12 hores) a l’hotel City Park Sant Just. Serà bo compartir opinió, conèixer les vostres necessitats i treballar conjuntament per millorar l’activitat econòmica al territori. Una de les persones que treballa el PDU ens acompanyarà a la trobada.


Així mateix, en aquesta convocatòria que us proposo, ens agradarà també conèixer les necessitats que teniu en l’àmbit de la formació per poder impulsar, tant a nivell local com comarcal, iniciatives que contribueixin a satisfer aquestes necessitats; cal comptar amb la complicitat de les administracions supramunicipals i dels agents socials i empresarials que actuen al territori.


Aquesta trobada també ens pot definir i concretar la necessitat d’impulsar una associació empresarial a Sant Just Desvern. Aquests grups, si són actius, faciliten la interlocució i actuen representant les necessitats del sector i contribuint al coneixement i a la promoció de les empreses. A la trobada podrem conèixer com s’ha creat recentment una associació empresarial a la comarca.


Amb la regidora d’Ocupació i Empresa, podrem compartir aquesta informació i les vostres necessitats:


1.-Modificacions del Planejament Urbanístic per adaptar-lo a les noves necessitats empresarials.


2.-Impuls a mesures per satisfer les necessitats formatives i una millor ocupació.

3.-Impuls a l’associacionisme empresarial amb el compromís municipal d’ajudar econòmicament a la seva implantació.

 

Cal confirmar assitència. 

Per a més a iformació promocioeconomica@santjust.cat