Presentació de les Rutes Singulars

SANT JUST DESVERN, CIUTAT CREATIVA

 

Us convidem a participar en les activitats que s’emmarquen en la presentació de Rutes Singulars, un projecte transfronterer que ens permet donar un impuls a l’economia creativa i al turisme cultural amb les ciutats de Tournefeuille, Foix, Barakaldo, Irún, Sant Just Desvern i la fundació Kreanta.

 

En l’acte de presentació es donaran a conèixer els projectes amb els quals ja treballem i els previstos fins al 2019. Seguidament, amb la implicació del grup de Justeatre presentarem els itineraris de 4 rutes que agrupen 24 punts de patrimoni destacat de Sant Just Desvern (natura singular, art singular, les masies i edificis singulars de Sant Just Desvern). De la ciutat francesa de Tournefeuille, ve la companyia de dansa d’Emmanuel Grivet, que compartirà escenari amb els nostres Tallers de Música. L’associació fotogràfica Sant Just també ha preparat una mostra de fotografies de masies del municipi, que estarà uns dies a Can Ginestar.

 

En dies posteriors, hi ha més activitat programada, coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni 2017 i amb la caminada popular de la SEAS.

La participació en el projecte europeu Interreg, que coordina el servei municipal de Promoció Econòmica, ens permet potenciar l’atractiu turístic i cultural i reforçar el sector empresarial.

 

Us esperem a l’acte previst pel vespre del dia 5 d’octubre a Can Ginestar. Ens trobarem a la sala Isidor Cònsul i Giribet, a les 7 del vespre, per divulgar el projecte Rutes Singulars 2016-2019, posteriorment al carrer explicarem amb Justeatre cada itinerari i acabarem compartint l’actuació de dansa i música als jardins de Can Ginestar.  

 

Fins a aquest dia,

 

 

 

Carrasumada Serrano i Pau

REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA

www.rutas-singulares.eu

 

El projecte Rutes Singulars té el recolzament del programa de cooperació territorial INTERREG V-A de la Unió Europea. Té una durada de tres anys (2016-2019) i un pressupost de 2.213.540€, el 65% del qual està finançat pel Fons Europeu FEDER en el marc del Programa Operacional de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra.