VOLS PARTICIPAR AL MAIG COOPERATIU?

Arriba el mes de maig, el mes de l’Economia Social i Cooperativa al Baix Llobregat! 

El MAIG COOPERATIU és un cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa amb propostes per a tots els públics que inclou actes divulgatius, xerrades, tallers o presentacions que van des de la difusió dels avantatges de l’opció cooperativa a altres activitats i temàtiques del nostre sector.

Si ets una entitat d’Economia Social de la comarca i tens previstes xerrades, tallers o d'altres accions relacionades amb el sector durant el mes de maig o si t’agradaria poder elaborar i portar-ne alguna a terme; afanyat i contacta amb l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat i t’informaran de com participar!

El #maigcoop és una campanya impulsada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat i que compta amb la participació dels Municipis Cooperatius, les entitats de l'Ateneu Cooperatiu i les entitats d’economia social i cooperativa del Baix Llobregat.

Més informació a http://ateneucoopbll.cat/2019/03/18/maig-cooperatiu-2019/ Podreu trobar les activitats pròximament a la nostra agendhttp://ateneucoopbll.cat/maigcooperatiu/2019-05/