TORNA EL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES INSCRITES EN LA GARANTIA JUVENIL

Tens fins a 29 anys, estàs titulat i estàs buscant feina? Doncs ara és la teva!

L'Ajuntament de Sant Just Desvern s'ha acollit al programa del SOC per poder contractar persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a la Garantia Juvenil.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa. L'inici previst dels contractes és el 31/10/2019. Es preveu que l'Ajuntament de Sant Just en col·laboració amb el SOC iniciï les entrevistes per a la selecció de 3 persones a partir de setembre. PER TANT, PER PODER PARTICIAR HAUREU DE COMPLIR AMB ELS SEGÜENTS REQUISITS COM A MÀXIM EL 30/09/2019:

 

Requisits per poder participar:

  • Inscrit/a com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. (Recorda que des del Servei de Promoció Econòmica t'ajudem a que t'hi inscriguis)
  • Inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. (No saps que és això? El Servei de Promoció Econòmica t'ho explicarà)
  • En possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat de contracte de treball en pràctiques.
  • No haver participat en les convocatòries anteriors ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.

 

Vols veure el vídeo on altres joves expliquen la seva experiència al Programa? Clica aquí.

 

*Important: Aquests llocs de treball estan subjectes a la concessió de la subvenció del programa Joves en Pràctiques 2019 per part de la Generalitat de Catalunya i de la seva acceptació per part de l'Ajuntament de Sant Just Desvern. En cas d'atorgament favorable, el contracte de treball s'efectuarà d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol i la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny.

 

Per a més informació pots contactar amb el Servei de Promoció Econòmica al 93 480 48 00 | promocioeconomica@santjust.cat