Innobus 2018

L’Innobus es posarà en marxa en poques setmanes. Hi pujaran joves postuniversitaris amb competències emprenedores que tindran ocasió d’entrar en contacte directe amb l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana. El 15 de febrer hi haurà una sessió informativa per a totes les persones interessades a formar part del projecte.

L’objectiu de l’Innobus és ajudar als participants universitaris a fer aflorar el seu talent amb les respostes dels reptes i, al mateix temps, propiciar trobades amb les empreses del territori, que podran captar noves idees i talent. El programa està obert a persones amb estudis universitaris finalitzats que estiguin en situació d’atur o amb feines no relacionades amb la seva titulació.

L’Innobus es posarà en marxa el 12 de març i durant dues setmanes farà un recorregut pel territori tot visitant empreses d’alt impacte econòmic i innovador, que capacitaran els assistents amb una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En acabar l’itinerari començarà la fase d’acceleració de reptes, que inclourà sessions de treball amb mentors i una presentació final de la idea o prototip davant d’un jurat format per les empreses i institucions participants. Pels participants, serà el moment de tenir un contacte directe amb directius i responsables de projectes, una oportunitat de donar-se a conèixer i lliurar-los el curriculum vitae. Les millors idees podran participar en el programa Start Up Training i gaudir d’una col·laboració empresarial becada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Així serà l’Innobus 2018
  • Ruta:   En autobús per l’àrea metropolitana. Del 12 al 22 de març de 2018
  • Viatgers:   80 postuniversitaris
  • Parades:   10 empreses d’alt potencial tecnològic i innovador.
  • Sessions de Capacitació: 10 Matins de coneixement de les empreses i els seus reptes. Durant un mes  els participants disposaran dels espais del Citilab per treballar el seu projecte. 1 Matí de presentacions finals amb les empreses i esmorzar networking
  • Premis: Oportunitat de seguiment amb les empreses i lliurament de CV. Presentació en la sessió final del 24 d’abril davant  els representants de les empreses.  Possibilitat d’assistir a les sessions de formació al programa Start-up Training. Col·laboració empresarial becada (AMB)

Per a més informació: podeu contactar amb PromociEconòmica 93 480 48 00