CONTRACTACIÓ JUSTA 2018

El ple de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, ha aprovat un nou ajut, batejat com a Contractació Justa 2018, en règim de concurrència competitiva per la contractació de persones aturades a través del Servei de la Borsa de treball. Seran subvencionables les contractacions produïdes en qualsevol moment de l’any 2018, amb una durada mínima de 6 mesos i que compleixin les condicions previstes en les bases.

Es tracta d’una subvenció 100% finançada per l’Ajuntament que compta amb una dotació de 30.000 €; doblant així el fons previst en l’antic ajut conegut com a POFI que s’havia atorgat en els últims anys.

Enguany, neix aquest ajut com a una millora de l’anterior POFI, més just, ja que a part d’oferir una dotació major, també subvenciona els contractes indefinits i facilita l’atorgament de la subvenció a les microempreses, a les empreses de fins a 5 anys de vida i a les que paguin per sobre del salari mínim interprofessional, entre d’altres aspectes.

Les empreses i persones autònomes podran optar a 3 línies de subvenció diferent, de fins el 33% del salari corresponent al període subvencionat, amb un màxim de 4.000 €.

El termini per a presentar la sol·licitud serà del 13 de juliol al 27 d’agost.

Enllaç a les bases de la subvenció 

Enllaç als models per a sol·licitar la subvenció   

(al punt 14. Promoció econòmica)