Accelera el creixement - 8a edició -

Què és Accelera el Creixement?

Un programa d’alt rendiment per l’acompanyament a pimes durant 9 mesos, a càrrec d’experts en 4 àrees de gestió empresarial, on s’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució. Valorat en 5.500€+iva, però amb el suport de PIMEC i Diputació de Barcelona, l’empresa únicament paga 500€+iva.

 

Des del 2012, PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsen cada any un programa per al creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona. Accelera el Creixement és un programa consolidat d’acompanyament empresarial en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.

Amb l’Accelera el Creixement contrastaràs l’estratègia de la teva empresa amb experts per definir un pla de creixementque podràs començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció.

Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

 

Qui hi pot participar?

Si creus que ets una empresa amb potencial de creixement i amb ganes de treballar per millorar el teu negoci, inscriu-te al programa Accelera el Creixement. Només cal que compleixis aquests requisits:

  • Ser una micropetita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).

 

Veure el video

Web del Programa Accelera el Creixement

 

  

Per a més informació contacteu amb el Servei de Promoció Econòmica: 93 480 48 00 | promocioeconomica@santjust.cat