TENS UN TÍTOL PROFESSIONAL I TENS FINS A 29 ANYS? TORNA EL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES INSCRITS EN LA GARANTIA JUVENIL

L'Ajuntament de Sant Just Desvern s'ha acollit al programa del SOC per poder contractar persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a la Garantia Juvenil.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completaL'inici previst dels contractes és el 31/10/2018. Es preveu que l'Ajuntament de Sant Just en col·laboració amb el SOC iniciïn en breu les entrevistes per a la selecció de 3 persones.

 

Requisits per poder participar:

 

  • Inscrit/a com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
  • Inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  • En possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat de contracte de treball en pràctiques.
  • No haver participat en les convocatòries anteriors ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.

 

*Important: Aquests llocs de treball estan subjectes a la concessió de la subvenció del programa Joves en Pràctiques 2018 per part de la Generalitat de Catalunya i de la seva acceptació per part de l'Ajuntament de Sant Just Desvern. En cas d'atorgament favorable, el contracte de treball es efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Si voleu més informació podeu contactar al Servei de Promoció Econòmica al 93 480 48 00 | promocioeconomica@santjust.cat