FORMACIÓ BORSA DE TREBALL

>FORMACIÓ

 

 Teninet en compte la importància de la formació per a la cerca activa de feina, el Servei de Promoció Econòmica ofereix els següents tallers de formació per a l'any 2018:

     · No hi ha segones oportunitats per a primeres impressions: L'entrevista de feina - 6, 13 i 20 de març de 2018

     · Utilitza el teu smartphone en la recerca de treball -

     · Orientació laboral: Adaptació al mercat de treball - Pendent 2on semestre

 

D'altra banda, l'Ajuntament ofereix cursos de catalàcursos als diferents equipaments municipals i al Casal de Joves.

El SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) també ofereix cursos de formació.

 ________________________________________________________________________________________________________________

 

>JORNADES

 

El proper 24 d’octubre es celebrarà la jornada ‘Sant Just Getting Talent 2018’ a l’Hotel City Park. Es tracta d’una activitat que reuneix a persones en cerca de feina activa amb empreses de diferents sectors professionals demandants d’ocupació.

 L’objectiu d’aquest acte és el d’apropar a empreses i candidatures en una sola jornada per aconseguir les millors opcions de contractacions, inserció i desenvolupament de totes les parts. Així doncs, es té la previsió que a partir d’aquesta reunió s’aconsegueixi la inserció d’almenys 10 nous llocs de treball entre empreses de de Sant Just Desvern o voltants amb persones en cerca de feina que estiguin donades d’alta a la Borsa de Treball de Promoció Econòmica. 

 Mitjançant la metodologia de Gettingcontacts es gestiona una agenda personal per a empreses i persones candidates: cruïlla d'entrevistes de 10 a 15 minuts entre persones en recerca de feina i empresaris o responsables de selecció de personal, prèvia organització d'agenda.

Abans de la realització del ‘Sant Just Getting Talent 2018’, es formarà a les persones participants sobre com realitzar aquest tipus d’entrevistes en un format de trobades de 10 a 15 minuts, parlant de les tècniques i estratègies comunicatives que millor poden anar depenent del seu perfil i preferències específiques de cerca de feina.